luni, 25 septembrie 2023
Informația fără granițe


Wizz Air, o nouă rută disponibilă din 9 ianuarie 2023. Bilete începând de la 29,99 euro

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Informații utile Știri - joi, 17 noiembrie 2022 Etichete: , , , ,

Compania aeriană Wizz Air anunță că va opera o nouă rută din România către Israel din ianuarie 2023.

Zborurile sunt acum disponibile de la Suceava către Aeroportul Internațional „Ben Gurion” din Tel Aviv, iar biletele pentru această nouă rută pot fi deja cumpărate online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 149 RON / 29,99 EUR, preț pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Este inclusă o geantă de mână (max.: 40x30x20cm). Trollerul și fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și aplicația pentru mobil WIZZ. Numărul de bilete la prețurile indicate este limitat.

Această nouă rută este prima operată de Wizz Air de la Suceava către Orientul Mijlociu, completând cele 12 rute existente către destinații din Europa. Începând cu 9 ianuarie 2023, compania aeriană va oferi două zboruri săptămânale din Suceava către Tel Aviv, în zilele de luni și vineri.

Extinderea rutelor vine cu mai puțin de o lună până la deschiderea bazei Wizz Air de la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava și înainte de livrarea a două noi aeronave, care vor sprijini operațiunile pe cinci rute deja anunțate, către Paris-Beauvais (Franța), Bruxelles-Charleroi (Belgia), Veneția-Treviso (Italia), Larnaca (Cipru) și Eindhoven (Olanda), precum și creșteri de frecvență pe trei rute existente, către Bologna, Milano-Bergamo și Roma Fiumicino.

DISTRIBUIE