sâmbătă, 10 decembrie 2022
Informația fără granițe


Wizz Air: Noi zboruri către Italia și Grecia începând cu luna august

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Informații utile Știri - vineri, 1 aprilie 2022 Etichete: , , , , , , ,

Compania Wizz Air anunță lansarea a trei noi rute din Cluj-Napoca către Corfu (Grecia) și Napoli și Torino (Italia) precum și creșterea frecvențelor pentru alte 10 rute, ca urmare a achiziționării unei noi aeronave pentru baza aeriană din Cluj-Napoca.

Noua aeronavă Airbus A321ceo se va alătura flotei de la începutul lunii august, va crește numărul de aeronave ale companiei aeriene în Cluj-Napoca la șapte și va ajuta în continuare la extinderea operațiunilor.

Pasagerii români vor putea călători din Cluj-Napoca către insula Corfu în fiecare marți și sâmbătă, primul zbor decolând pe 2 august. În plus, celelalte două rute din Cluj-Napoca către Napoli și Torino vor deveni operaționale din 3 august, în zilele de miercuri și duminică. Toate cele trei destinații noi către frumoasele țări mediteraneene sunt perfecte pentru vacanțele de familie și evadările din timpul sezonului estival, pline de cultură, istorie, mâncare delicioasă, plaje pline de viață și experiențe memorabile.

Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil cu tarife începând de la 99 RON.

Pe lângă rutele către noile destinații, Wizz Air anunță că frecvența rutei Cluj-Napoca – Paris- Beauvais va crește cu trei zboruri, la nouă zboruri pe săptămână. Rutele către Barcelona și Bruxelles-Charleroi vor crește cu câte două zboruri suplimentare, la șapte zboruri pe săptămână. Rutele către Malaga, Madrid, Tel-Aviv, Doncaster-Sheffield, Basel Mulhouse- Freiburg, Memmingen și Chania vor crește toate cu un zbor pe săptămână.

Prin intermediul acestor rute noi dar și al celor existente, locuitorii din Cluj-Napoca și cei din zonele limitrofe vor putea călători convenabil către cele mai interesante destinații din Europa.

Trimite acest articol și prietenilor tăi