luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Wizz Air: Zboruri charter internaționale pentru repatriere și călătorii de afaceri sau motivaționale

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - vineri, 4 decembrie 2020 Etichete: , , , ,

Compania aeriană Wizz Air a anunțat vineri, 4 decembrie 2020, că și-a extins serviciul de zbor în sistem charter pentru a oferi zboruri charter interne și internaționale pe piețele actuale și nu numai. Serviciul este disponibil pentru călătoriile de afaceri sau motivaționale, tururi cu mai multe escale, precum și zboruri de repatriere și include un serviciu complet personalizabil.

În aceste vremuri extraordinare, opțiunile de călătorie convenabile au devenit mai importante ca niciodată. Serviciul charter al Wizz Air oferă flexibilitate maximă pentru organizațiile care doresc să transporte grupuri de până la 239 de pasageri, având siguranța de a putea alege serviciul, ruta și programul care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Indiferent dacă transportă angajați pentru întâlniri de afaceri, echipe sportive între turnee sau întoarce turiști înapoi în țara lor de origine, serviciul charter oferă o soluție convenabilă și personalizabilă pentru orice grup mare”, a transmis compania printr-un comunicat de presă trimis publicației noastre.

- Continuarea după publicitate -

Zborurile charter personalizate se adaugă la serviciile de repatriere existente ale companiei, care a operat peste 50 de zboruri de repatriere din martie și până în prezent, aducând peste 3.600 de pasageri acasă.

„Suntem încântați să dezvoltăm în continuare serviciul nostru de zbor charter, oferind organizațiilor o experiență de călătorie complet personalizabilă, eficientă și flexibilă. În acest an dificil ne-am adaptat cu ușurință operațiunile pentru a sprijini eforturile de repatriere. Acum extindem acest serviciu prin sprijinirea grupurilor mai mari, de la echipe sportive și orchestre la companii și agenții guvernamentale. Echipajul nostru foarte bine pregătit și prietenos așteaptă cu nerăbdare să primească pasageri la bordul aeronavelor noastre moderne și eficiente pentru a experimenta serviciul excelent al Wizz Air”, a declarat George Michalopoulos, Chief Commercial Officer al Wizz Air.

Pentru rezervarea de zboruri charter puteți trimite un e-mail la: special.flights@wizzair.com

- Continuarea după publicitate -