marți, 16 aprilie 2024
Informația fără granițe


Spania: O bâtă de baseball cu sângele și fire din părul Danei Leonte găsită în apropierea locuinței sale

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 30 septembrie 2019 Etichete: , , , , , , , ,

O bâtă de baseball lungă de circa un metru, pe care se aflau urme din sângele și fire din părul Danei Leonte, tânăra româncă dispărută în data de 12 iunie 2019 din localitatea Pilar II, provincia Malaga, a fost găsită în apropierea locuinței unde trăia conaționala noastră și concubinul său, Sergio Ruiz. Alte pete de sânge, dar și de înălbitor, au mai fost găsite și în unele încăperi din casa celor doi.

Sergio Ruiz și Dana Leonte. Sursa foto: diariosur.es

Judecătorul care urmărește cazul a dat ordin ca Ruiz să fie pus sub arest preventiv fără drept la cauțiune, scrie diarioaxarquia.com, după ce o bâtă de baseball cu sângele Danei Leonte și firele acesteia de păr a fost găsită în apropierea casei unde ea și concubinul său locuiau alături de fiica lor de numai 10 luni. Printre alte indicii care au dus la arestarea concubinului spaniol se numără și unele pete de sânge găsite în câteva încăperi din locuința celor doi, dar și urme de înălbitor, care foarte probabil a fost folosit la curățarea sângelui după ce românca noastră a fost ucisă.

Săptămâna trecută, un vecin al Danei Leonte a găsit pe un câmp un os care, în urma testelor ADN, s-a dovedit a fi al româncei noastre, relatează fratele ei, iar anchetatorii au descoperit cu ajutorul sistemului de localizare de pe telefonul concubinului că acesta a trecut prin acel loc unde a fost găsit osul. Acestea au fost de altfel primele indicii care l-au făcut Sergio Ruiz să devină, cu care Dana conviețuia și avea o fată de 10 luni, să devină principalul suspect în dispariția româncei.

În urma arestării bărbatului spaniol, judecătorul l-a decăzut pe acesta din drepturile părintești, iar fratele femeii românce, Florin Leonte, a declarat că cealaltă soră a sa își dorește să o înfieze și să o ducă în România, departe de cel care i-a ucis mama. Florin, de altfel, l-a bănuit de la bun început pe Sergio că i-ar fi făcut rău Danei și, în ciuda faptului că este vizibil afectat de dovezile care indică aproape în mod concret că sora sa nu mai este printre noi, el s-a declarat mulțumit de faptul că Ruiz va fi pedepsit în cele din urmă pentru fapta sa.

Florin Leonte, fratele româncei dispărută în Spania, care se presupune că a fost ucisă de concubinul său spaniol. Sursa foto: diariosur.es

Pe același subiect:

DISTRIBUIE